خانه » ویزای بلاروس
ویزای بلاروس
ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

ویزای بلاروس ، ویزای بلاروس تحصیلی، ویزای بلاروس توریستی، ویزای بلاروس تجاری جهت دریافت ویزای بلاروس و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس حاصل فرمائید اخذ ویزای بلاروس در کمترین زمان و مناسب ترین قیمت.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلاروس:

  1. گذرنامه (پاسپورت)
  2. کپی گذرنامه
  3. دعوتنامه از اشخاص حقوقی، حقیقی یا توریستی توسط آژانس مسافرتی معتبر
  4. یک نسخه فرم درخواست روادید
  5. بیمه نامه مسافرتی که دارای مشخصات ذیل می باشد:
    الف.حاوی نام سازمان بیمه خارجی و ذکر محل استقرار آن، تلفن تماس سازمان بیمه خارجی یا شرکت کمک رسان و نیز نام، نام خانوادگی، نام پدر(درصورت دارا بود) تبعه خارجی (بیمه گذار)؛
    ب. تحت پوشش بودن فعالیت سازمان درخاک جمهوری بلاروس؛
    د. دارای اعتبار در طی دوره سفر یا اقامت موقت تبعه خارجی به جمهوری بلاروس؛
    ج. دارای اعتبار مبلغ بیمه تحت پوشش حداقل ۰۰۰ ۱۰ یورو.

 

ویزا بلاروس به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه برای گذر از بلاروس یا ورود به آن را دارند.

معمولاً ویزا بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

در جمهوری بلاروس انواع ویزای بلاروس ورودی ذیل پیش بینی شده اند:

  • B- ترانزیت
  • C- کوتاه مدت
  • D-بلند مدت

ویزای بلاروس ترانزیت بمنظور گذر از قلمرو جمهوری بلاروس صادر و به مدت ۲ شبانه روز از زمان ورود فرد خارجی به جمهوری بلاروس اعتبار دارد. ویزا مذکور درصورت موجود بودن ویزا معتبر کشورهای هم مرز جمهوری بلاروس در گذر نامه متقاضی و نیز تائید مسیر عبور از قلمرو جمهوری بلاروس ( تائیدیه بلیط ، برگ ماموریت و غیره) صادر میگردد.

  • ویزای بلاروس کوتاه مدت (یکبار ورود، دوبار ورود و کثیرالمسافره) مطابق با مدت درخواستی و حداکثر برای ۹۰ روز با اهداف ذیل صادر می گردد.
  • ویزای بلاروس تجاری: بر اساس دعوتنامه شخص حقوقی ثبت شده در جمهوری بلاروس، بر روی سربرگ و با قید عنوان کامل مرجع دعوت کننده، آدرس پستی و تلفن آن و همچنین تعهد رعایت مقررات اقامت در قلمرو جمهوری بلاروس توسط فرد خارجی، با مهر و امضای مسئول دارای اختیار طرف دعوت کننده.
  • ویزای بلاروس مهمانی : در صورت وجود اصل دعوتنامه از شخص دعوت کننده ( اعم از تبعه جمهوری بلاروس یا اتباع خارجی دارای اقامت دائم یا موقت )، مطابق با فرم مخصوص که توسط مراجع اداره اتباع و مهاجرت وزارت کشور جمهوری بلاروس صادر شده باشد.
  • ویزای بلاروس جهانگردی: جهت دریافت ویزا توریستی بلاروس نیاز به داشتن دعوتنامه از شرکت جهانگردی معتبر بلاروسی مطابق با فرم مخصوص و با قید انوع خدمات جهانگردی که ارائه خواهند شد، رزرو هتل و غیره می باشد.
  • ویزای بلاروس تحصیلی: این نوع ویزای بلارورس بر اساس اصل دعوتنامه موسسه آموزشی جمهوری بلاروس صادر می گردد. ویزا بلارورس مذکور بمدت زمان کوتاه، بمنظور ورود اولیه دانشجو جهت مراجعه به موسسه آموزشی مربوطه برای دریافت اقامت تحصیلی بلند مدت ارائه میگردد.
  • ویزای بلاروس بلند مدت: جهت ورود مکرر به جمهوری بلاروس با مدت اعتبار ۱ سال و حق اقامت تا ۹۰ روز در سال در صورت وجود اسناد و مدارک تائید کننده همکاری دراز مدت فی مابین اشخاص حقوقی دو کشور صادر می گردد.
    مدت زمان لازم برای صدور ویزا عادی بلاروس از ۳ تا ۵ روز کاری است. صدور ویزا فوری بلاروس با پرداخت هزینه مضاعف و ظرف یک شبانه روز در زمان اداری انجام می شود.

 

تحصیل در بلاروس، تحصیل در بلاروس به زبان انگلیسی، ویزای بلاروس، تور،تور بلاروس، تور لحضه آخری

۲ comments

  1. سلام مدتیست که بلاروس ویزای با دعوت نامه نمیدهد، من فرزندم در مینسک پزشکی میخونه هفته پیش برای عمل آپاندیس ،جراحی و بستری شد ، ولی ما نتو نستیم پیششون بریم ! اگر با ویزای توریستی هم بریم(با تور) باید حتما شب در هتل باشیم، سرتونو درد آوردم، ایا امکان اخذ ویزا در صورت داشتن دعوت نامه، توسط شما امکان پذیره؟
    با سپاس فراوان

دیدگاه خود را بیان کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.بخش های موردنیاز علامتگذاری شده اند *

*

5 × سه =